CAPA SI PONCHO

Alege un model accesibil pentru zilele friguroase de iarna

Persoanele care se gasesc in cautarea unui accesoriu impozant menit sa atraga cu usurinta privirile celor din jur ar trebui sa se indrepte catre noile colectii de poncho-uri si cape. In sezonul actual designerii s-au intrecut in propuneri care aduc in prim plan magia stilistica a acestor piese vestimentare, alegand sa jongleze mirific cu nuantele si croielile acestor haine avangardiste. Fiecare personalitate cosmopolita are nevoie de o capa fantezista in propria colectie, asta pentru a se asigura de faptul ca orice zi racoroasa de toamna sau orice dimineata geroasa de iarna poate fi asociata cu o creatie eleganta high – fashion. Cele mai noi modele de cape si poncho se adreseaza in egala masura firilor introvertite care nu doresc sa atraga privirea celor din jur prin intermediul gamei coloristice prea puternice sau prin prisma croielilor usor masculine, in timp ce personalitatile extrovertite aleg sa dea curs reflexiilor stilistice putin mai extravagante, abordand uniform stilul nonconformist.

Daca v-ati intrebat vreodata care este diferenta dintre cele doua tipuri de paltoane mai lejere atunci ar trebui sa stiti faptul ca poncho-ul este un articol care este prevazut cu o singura deschizatura in zona gatului, in timp ce modelele de cape se evidentiaza prin abordarea unor deschizaturi ample atat in jurul capului, dar si la extremitati. Cele doua gauri adiacente pentru brate sporesc mobilitatea pe care o veti experimenta in momentul in care purtati o capa, insa nici poncho-urile nu sunt piese vestimentare lipsite de flexibilitate deoarece a lor croiala este mult mai voluminoasa, oferind suficienta libertate de miscare. Asadar, in momentul in care simtiti ca dispuneti de un gram in plus de originalitate si creativitate alegeti sa dati curs unei astfel de propuneri vestimentare, colectiile de cape si poncho din aceasta iarna fiind suficient de versatile pentru a acoperi toate gusturile!

Exigenta in domeniul fashion este un adevar absolut al fiecarei femei pasionate, de aici si dorinta acestora de a explora piesele vestimentare inedite pentru a capta privirile curioase ale ceor din jur. Nimic nu este mai simplu decat sa abordati intr-o zi molcoma de toamna un outfit compus dintr-o pereche de jeansi inchisi la culoare, alaturi de o camasa din denim sau satin, totul fiind acoperit cu un voal din casmir sau lana. Ei bine, acest sal nu intruchipeaza nimic altceva decat o capa lejera sau un poncho supradimendionat, ambele articole debordand in eleganta si rafinament. Colectiile de cape si poncho 2015/2016 sunt dominate de culori puternice, imprimeuri geometrice sau minimaliste, nelipsind insa acele tendinte tribale sau artizanale care pot oferi un aspect autentic hainei purtate.

Site-ul nostru va propune o viziune de ansamblu asupra celor mai noi si apreciate modele de cape si poncho-uri, culese cu grija din grila magazinelor de specialitate. Preturile sunt potrivite pentru orice tip de buget, in timp ce modelele propuse reusesc sa raspunda afirmativ preferintelor vestimentare plurivalente. Asadar, alegeti sa aruncati o privire peste capele si poncho-urile listate si veti avea ocazia sa intrati in posesia unui accesoriu nepretuit, demn sa va potenteze look-urile nostalgice de toamna sau pe cele friguroase si confortabile de iarna.